3.2 | TOHUMLUKLARIN BEHER YÜZ KİLOGRAMINDAN ALINACAK ANALİZ ÜCRETLERİ TABLOSU (TL) |
TABLO-2 | HİZMET KODU | TOHUMLUĞUN CİNSİ | 1
| 2 | 3
| 1+2+3 Toplamı |
Sertifikasyon | Fiziksel Analiz | Biyolojik Analiz | ( TL) |
3.2.1 | Buğday, Arpa, Çavdar, Yulaf, Tritikale | 0,2056
| 0,92 | 0,92 | 2,04 |
3.2.2 | Mercimek, Nohut, Fasulye, Börülce, | 0,2056 | 0,88 | 0,92 | 2,01 |
3.2.3 | Sudan Otu, Çeltik, İtalyan Darısı, Kumdarı, Sorgum | 0,2056 | 2,49 | 2,49 | 5,18 |
3.2.4 | Haşhaş, Tütün | 0,2056 | 2,87 | 2,75 | 5,83 |
3.2.5 | Soya, Bezelye (Yemlik-Yemeklik), Fiğ, Korunga, Lupen, Burçak, Bakla, Aspir, Yerfıstığı | 0,2056 | 5,40 | 5,80 | 11,40 |
3.2.6 | Susam, Çayır düğmesi, Gazal boynuzu, Hindiba, Keten, Kenevir, Kolza, Üçgüller, Yonca, Çayırotları, Çemen, Çimler | 0,2056 | 5,40 | 5,80 | 11,40 |
3.2.7 | Bamya, Dereotu, Havuç, Kabak, Kavun, Karpuz, Kereviz, Maydanoz, Sarımsak, Sebze Pancarı, Semizotu, Soğan, Turp, Pazı, Baş salata, Hıyar, Kıvırcık Salata, Marul, Domates, Biber, Tere, Karnabahar, Roka , Lahanalar, Patlıcan, Pırasa, Acur, Yem Şalgamı | 0,2056 | 40,28 | 40,28 | 80,76 |
3.2.8 | Domates**, Biber**, Patlıcan**, Havuç** | 0,2056 | 1.232,55 | 5.338,92 | 6.571,68 |
3.2.9 | Ispanak | 0,2056 | 7,60 | 11,53 | 19,33 |
3.2.10 | Karpuz**, Kavun**, Kabak**, Hıyar** | 0,2056 | 247,84 | 495,71 | 743,76 |
3.2.11 | Mısır, Ayçiçeği, Pamuk, Pancar | 2,0570 | 4,94 | 11,98 | 18,99 |
3.2.12 | Süs bitkileri | 0,2056 | 267,91 | 448,82 | 716,94 |
3.2.13 | Orman bitkileri | 0,2056 | 140,67 | 448,82 | 589,70 |
3.2.14 | Patates | 0,6978 | | | 0,6978 |
3.2.15 | *** Numunenin temsil ettiği tohumlukların laboratuar analiz, test ve sertifikasyon ücretlerinin tutarı 2.025,00 TL (İkibinyirmibeş Türk Lirası) dan düşük ise 2.025,00 TL olarak tahakkuk ettirilir. |
3.2.16 | ISTA Sertifikası almak amacıyla talep edilen yurt dışı başvuru analiz ücreti 137 $ karşılığı Türk Lirasıdır. (Merkez Bankası Döviz Satış Kuru Dikkate Alınacaktır.) |
** | Hibrit Tohumluklar | | | | |
|