- Bambusa vulgaris Schrad. Sürgün Kısmının Gıdalarda Kullanımının güvenilirliğinin Değerlendirilmesi Hakkında Bilimsel Görüş Taslağı için
tıklayınız ...
- Eruca vesicaria (Sin. Eruca sativa)'nın Yaprak Kısmının Gıdalarda Kullanımının Güvenilirliğinin Değerlendirilmesi Hakkında Bilimsel Görüş Taslağı için tıklayınız ...
- Ilex guayusa’nın Yaprak Kısmının Gıdalarda Kullanımının Güvenilirliğinin Değerlendirilmesi Hakkında Bilimsel Görüş Taslağı için tıklayınız ...
- Manihot esculenta Bitkisi Kök Kısmından Elde Edilen Nişastanın İşlenmesi ile Elde Edilen Dirençli Dekstrinin (Tapyoka Lifi) Gıdalarda Kullanımının Güvenilirliğinin Değerlendirilmesi Hakkında Bilimsel Görüş Taslağı için tıklayınız ...
- Momordica grosvenorii Swingle’nin Meyve Kısmının Gıdalarda Kullanımının Güvenilirliğinin Değerlendirilmesi Hakkında Bilimsel Görüş Taslağı için tıklayınız ...
- Prunus domestica Çekirdek İçi Kısmının Gıdalarda Kullanımının Güvenilirliğinin Değerlendirilmesi Hakkında Bilimsel Görüş Taslağı için tıklayınız ...
- Scolymus hispanicus L.’nin Toprak Üstü Kısmının Gıdalarda Kullanımının Güvenilirliğinin Değerlendirilmesi Hakkında Bilimsel Görüş Taslağı için tıklayınız ...
- Selenicereus grandiflorus'un Çiçek ve Meyve Kısımlarının Gıdalarda Kullanımının Güvenilirliğinin Değerlendirilmesi Hakkında Bilimsel Görüş Taslağı için tıklayınız ...
- Sophora japonica L. Çiçek Kısmının Gıdalarda Kullanımının Güvenilirliğinin Değerlendirilmesi Hakkında Bilimsel Görüş Taslağı için tıklayınız ...
- Usnea longissima Ach. Tallus Kısmının Gıdalarda Kullanımının Güvenilirliğinin Değerlendirilmesi Hakkında Bilimsel Görüş Taslağı için tıklayınız ...
Görüşlerin Bildirileceği Adres : risk@tarimorman.gov.tr
Görüş Bildirme Formu için tıklayınız ...
Son Görüş Bildirme Tarihi : 30.11.2023