Gıdalarda Beslenme ve Sağlık Beyanlarına İlişkin Gereklilikler Et Ürünleri - Pastırma Beslenme Yönünden Etiketleme ile İlgili Gereklilikler Genetiği Değiştirilmiş İşlenmiş Gıda ve Yem için Genel Koşullar Gıda Hijyeni Genel İlkeleri Gıda Maddelerinde Kullanılmasına İzin Verilen Katkı Maddeleri Gıda Maddeleri için Mikrobiyolojik Kriterler Gıda Maddelerinde Kullanımına İzin Verilen Tatlandırıcılar Gıda Tesisleri ve Personeli için Hijyen Gereklilikleri Gıda Ürünleri için Son Kullanma Tarihi Gıdalarla Temas Edecek Malzemeler için Genel Gereklilikler Hazır Et - Burger Eti Hazır Et - Burger Eti (2) Hazır Et - Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Fermente Edilmiş Sucuk Hazır Et - Galeta Unuyla Kaplanmış Dondurulmuş Kanatlı Ürünleri Hazır Et - Isıl İşlem Görmüş Preslenmiş Etler Hazır Et - Kıyılmış Piliç Eti Hazır Et - Salamura ve Isıl İşlem Görmüş Etler Hazır Et - Kuru ve Yarı Kuru Fermente Sosis Hazırlanmış Et - Kanatlı Sosisi Helal Gıda - Kısım 1: Genel Koşullar Helal Gıda - Kısım 2: Helal Belgelendirme Kuruluşları için Genel Gereklilikler Gıda Ürünleri için Son Kullanma Tarihi - Bölüm 2: İsteğe Bağlı Son Kullanma Tarihi Işınlama ile Korunan Gıdaların Genel Şartları İşlenmiş Et - Soğutulmuş veya Dondurulmuş Et Köfte İşlenmiş Et - Soğutulmuş veya Dondurulmuş Et Köfte (2) İtalyan Sosisi (Sosis) Eti Kanatlı Kesimhaneleri ve Kesimhane Personeli için Hijyen Yönetmeliği Taze Sığır, Bufalo, Koyun ve Keçi Eti Kıyma İşlenmiş Et ve Kanatlı Ürünlerde Kullanılan Baharatların ve Otların Mikrobiyolojik Kalite Kılavuzu Kurutulmuş Et Kurutulmuş Et (2) Önceden Paketlenmiş Gıda Ürünlerinin Etiketlenmesi Piliç Etinde Campylobacter ve Salmonella Spp Kontrol Kılavuzu Gıda Paketleri - Bölüm 2: Plastik Paketler - Genel Gereklilikler Koyun, Keçi, Sığır, Deve ve Bufalo Organları ve İç Organları (Soğutulmuş ve Dondurulmuş) Soğuk Marine Edilmiş Et Soğutulmuş ve Dondurulmuş Sığır, Bufalo, Koyun ve Keçi Eti Soğutulmuş Tavuk Şavurma Hazırlanması ve İşlenmesi için Genel Gereksinimler Taze Et Hazırlama, Taşıma, İşleme ve Depolama için Hijyenik Uygulama Kuralları Gıdalarda Veterinerlik İlaçlarının Maksimum Kalıntı Limitleri (Mrls) Soğutulmuş ve Dondurulmuş Yenilebilir Kanatlı Sakatatları İslami Kurallara Göre Hayvan Kesim Gereklilikleri