1.Kategori Ürünler: Acur, Altıntop, Armut, Avakado, Ayva, Bakla, Balkabağı, Bamya, Barbunya Fasulye, Böğürtlen, Bezelye, Biber, Brokoli, Çilek, Dereotu, Domates, Elma, Enginar, Erik, Fasulye, Fesleğen (Reyhan), Gojiberry (Kurt Üzümü), Havuç, Hıyar, Ispanak, İncir, Kabak, Karnabahar, Kayısı, Kiraz, Kişniş, Kivi, Kuşburnu, Kereviz, Kuşkonmaz, Lahana, Limon, Mandalina, Marul, Maydanoz, Melissa, Muz, Nane, Nar, Nektarin, Patlıcan, Pırasa, Portakal, Roka, Şeftali, Tere, Trabzon Hurması, Turp, Üzüm, Vişne, Yenidünya
| Örtüaltı/ Kapalı Ortamda Bitkisel Üretim | Bireysel Sertifikasyon
| 400 |
2.Kategori Ürünler: Adaçayı, Anason, Antepfıstığı, Badem, Biberiye, Ceviz, Çemen (Buy), Çörekotu, Fındık, Gül, Hünnap, Karabuğday, Karpuz, Kavun, Kekik, Kestane, Kimyon, Kinoa, Lavanta, Patates (tohumluk hariç), Pamuk (tohumluk hariç), Rezene, Sarımsak, Soğan, Zeytin | Bireysel Sertifikasyon
| 110 |